jueves, 14 de agosto de 2008

A partir d'ara: Sexe, suor i Freakisme!!!

Duelo de tEtanes...

Be, ja he vist que és recomenable fer una petita referència en clau sarcàstic de la llengua i de la política, així que nomes, a partir d'ara, tocaré solament els temes que sempre m'han agrada't: Sexe, freakisme, suor i Maria Teresa Campos. Per cert, sabeu que la madrina d'aquest bloc torna a la tele? Si estimat lector, serà a partir de setembre als matins de Telecinco " La mirada critica". El mes fort serà que les dues dames de la televisió, la Quintana i la Campos estaran juntes!!! Una farà la primera franja, de 8:30 a 10:30 i l'altre, la AR farà de les 10:30 a les 13:30, que continuara amb col·laboradors com el Alessandro "Pollon" Lequio i Belen "Comete el pollo Andreita" Esteban.
Ara si, el tros de la Campos serà un programa seriós, tal com venia sent "La Mirada Critica". Ni Terelu, ni Cuca Garcia Vinuesa, ni Rocciito donant el cante o el ja mitic Paco Valladares fent d'home de la Campos...quins vells temps!!!

P.D: Demano disculpes, odio la política i em considero Català i ciutadà del mon... I visca els mugrons!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Toni, et proposem que seguint la dinàmica del teu post sobre el català a Vic facis un doblatge al catala dels programes de la Campos, amb la teva propia veu i els pengis al youtube.
Seria un bombassu acullunant, triomfaries !!!!!! igual la Gene et subvencionaria